Kunskapsbranschens strategimöte

Försäljningen av lyxvaror i större varuhus har ökat avsevärt sedan COVID-19 sprids förra året. Det var tack vare surrogattillfredsställelsen för dem som inte kunde resa utomlands eftersom himlen var blockerad. Men under andra halvåret i år är situationen sannolikt annorlunda. Antalet konsumenter som förbereder sig för utlandsresor har ökat betydligt på grund av utökningen av COVID-19-vaccination och främjandet av resebubblan (resesäkerhetszon). I annat fall kan ledningen för försäljning av lyxvaror överföras till tullfria butiker igen.

Enligt varuhusindustrin den 22 förbereder varje varuhus mer aggressiv marknadsföring än tidigare för att upprätthålla försäljningen av lyxvaror. Varuhuset Lotte etablerade en strategi för att höja andelen utländska lyxvaror från nuvarande 33% till mer än 50%, eftersom försäljningen av lyxvaror ökade med 59,5% jämfört med samma period förra året fram till den 21: a. För att förvandla Sogong-dongs huvudbutik i Seoul till en högkvalitativ lyxbutik i slutet av nästa år, 구글상위작업 var totalt 30 utländska varumärken inbjudna till herrens lyxbutik på 5: e våningen och under andra halvan av året placerades lyxbutiker sekventiellt upp till 6: e våningen. Dessutom öppnade Jamsil-butiken Gucci Mens i mars, Burberry Mens och Dolce & Gabbana i juni efter Louis Vuitton Mens förra året, och butiken Incheon Terminal öppnade också 15 herrmode-märken som Hublot och Omega, samt herrmode märken som Bali och Saint Laurent. sätts

Varuhuset Hyundai beslutade också att förvandla sitt huvudkontor i Apgujeong i Seoul till ett lyxigt shoppingutrymme för ungdomar. Fjärde våningen har renoverats med “Men’s Luxury Hall”, en lyxig herrbutik lyxhall, Prada Uomo och Dolce & Gabbana Uomo butiker har lagts till, och mathallen uppgraderas också. En tjänsteman från Hyundai varuhus sa: ”Det är fortfarande för tidigt att förutsäga om kunderna kommer att köpa lyxvaror i tullfria butiker snarare än varuhus.” ”Vi introducerade 2030 exklusivt VIP-medlemskap för första gången i branschen för att rikta sig till unga människor med hög efterfrågan på lyxvaror. Vi planerar att dela lyx marknadsföring genom att öppna en exklusiv lounge i Pangyo gren ”, sade han.

Varuhuset Shinsegae gör förändringar i Gangnam-filialen för första gången sedan utbyggnaden av den nya byggnaden 2016. Efter introduktionen av 140 kända utländska designervarumärken i Koreas största utomeuropeiska modeshall på 3471㎡ (1050 pyeong), under andra halvåret i år, kommer lyxmärken att läggas till i mellanvåningen mellan första och andra våningen för att öppna. I synnerhet stärkte den avancerade heminredningsverksamheten för ”hemvistelsefolk” och införde en förstklassig levande conciergetjänst på cirka 66 kvadratmeter (20 pyeong) för första gången i branschen i september förra året.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다